Sökmotoroptimering för mobilen

Mobilanpassad SEO är viktigt av flera olika skäl. Om du googlar på ”bästa restaurang Östermalm” får du information från Google om de restauranger som ligger närmast dig. Under 2019 väntas mobilanvändningen överträffa datoranvändningen. Fyra av fem kunder handlar på sina mobila enheter och nio av tio mobila sökningar leder till handling.

Google och andra sökmotorer har redan optimerat sina resultatsidor för mobila användare. Ditt företag kommer att vara tvunget att ha en närvaro på nätet i den mobila sökregionen.

Mer än 60 procent av mobilsökningarna är lokala eller platsbaserade, och mer än hälften av mobilanvändarna vill handla inom en timme efter att de använt sin enhet, enligt en färsk ComScore-undersökning.

Behöver du hjälp med mobilanpassad SEO i Stockholm?

I verkligheten bör mobilanpassad SEO och datoranpassad sökmotoroptimering inte längre betraktas som olika. Faktum är att de båda är komponenter i en omfattande SEO-strategi.

Om ditt företag erbjuder varor eller tjänster på en fysisk plats. Då kommer din lokala SEO som är känslig för mobila enheter att vara ett utmärkt komplement till din strategi. Den främsta skillnaden mellan lokal och regional SEO är den enhet som sökarna använder. Konsumenterna använder sina mobila enheter och surfplattor för att hitta vissa varor och tjänster. Dessutom befinner sig alla kunder ofta längre fram i försäljningscykeln än de som ”tittar på” på sin stationära dator.

De stora sökmotorerna använder algoritmer för mobila, stationära och surfplattor, och resultaten varierar beroende på enhet.

Genom mobilvänlig SEO kommer ditt månatliga antal besökare att öka. Google används i allt större utsträckning av konsumenter för att hitta produkter och tjänster. Konsumenterna gör majoriteten av sina Google-sökningar på mobila enheter.

Se dessutom: Hur man annonserar på Google

 • Läs artikeln här

  Fortsätt läsa
 • Läs artikeln här

  Fortsätt läsa
 • Läs artikeln här

  Fortsätt läsa
 • Läs artikeln här

  Fortsätt läsa
 • Läs artikeln här

  Fortsätt läsa